01/05/2024 Pr’s op de 16de Stessens Athletics Classic meeting te Herentals.

01/05/2024 Pr’s op de 16de Stessens Athletics Classic meeting te Herentals.

Afbeelding met sport, atletiek, buitenshuis, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met buitenshuis, gras, sport, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Herentals is de eerste wedstrijd waar er al vroeg op het seizoen op enig niveau gelopen word en waar er altijd een ontspannen sfeer is. Het is ook een wedstrijd waar alle categorieën samen lopen en de reeksen ingedeeld worden volgens tijd. Veel atleten lopen daarom ook hun record omdat men tegen atleten loopt die allemaal het zelfde niveau hebben.

Het was Zjef Ceunen die startte in de B-reeks van de 3000m en na 3 ronden zag je dat het Zjef zijn dagje niet was. Het werd toch wel een teleurstelling want met 8’47”68 eindigde Zjef ver boven zijn PR. Zjef die voor stage van school een volcontinu systeem werkt had voordien 2 nachten gehad en had onvoldoende geslapen door het wisselen van de posten.

Afbeelding met persoon, atletiek, buitenshuis, sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met atletiek, persoon, sport, Sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wie wel een PR liep was cadet Senne Hendrickx en junior Sybe Veraghtert en dit op de 800m. Beiden liepen in dezelfde reeks waar Sybe 2’19”23 (-1,4”) en Senne 2’24”36 (-2,5”) liepen. Ook Master Wannes Hendrickx liep de 800m maar zat in een te snelle reeks, Wannes zijn tijd was 2’28”21.

Afbeelding met sport, buitenshuis, boom, atletiek

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met persoon, sport, atletiek, buitenshuis

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met atletiek, sport, buitenshuis, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

01/05/2024 34ste Jan Borremansmeeting te Duffel.

Op deze meeting 2 deelnemers, pupil Viktor Binnemans en miniem Alvero Agten Valerio, ze hadden beiden duidelijk zin want er werden verschillende proeven afgewerkt met persoonlijke records. Zie hieronder de uitslagen:

Viktor Binnemans Pupil:

60m: 9”89, 1000m: 3’32”45, Vortexwerpen: 24,86m (PR)

Alvero Agten Valerio Miniem:

80m: 12”21, 1000m: 3’37”56 (PB), Kogelstoten: 6,67m, Hoogspringen: 1,30m (PR)

Afbeelding met persoon, buitenshuis, kleding, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met persoon, buitenshuis, gebouw, sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

03/05/2024 De AVEVE Tuincentrum FAGARD meeting te Tessenderlo.

Op deze open meeting stonden er 3 atleten aan de start, Lukas Binnemans, Senne Hendrickx en Wannes Hendrickx alle 3 op de 800m maar in hun eigen categorie. Voor Lukas was het zijn eerste 800m wat niet zijn favoriete afstand is, toch verdedigde hij zich met alles wat hij in zijn lijf had om te eindigen in 2’46”09. Senne liep terug een PR en deed er weer 2,2” af zijn vorige tijd van. Ook zijn pa Wannes deed er 1,7” af en had zo een nieuwe seizoen beste met 2’22”17. Senne en Wannes deden ook nog een 200m, de gelopen tijden waren voor Wannes 29”13 en voor Senne 30”35.

04/05/2024 Clubrecord voor Diana Boelen op de 2de Meetjeslandse Werpersmeeting te Eeklo.

Het trainersduo Diana Boelen en Jefke Van de Reijd trokken naar de werpersmeeting te Eeklo. Diana is al een tijdje goed bezig en regelmatig met haar worpen, zij verbrak het Clubrecord in de categorie W55 in het hamerslingeren. Jefke had een seizoen beste met het gewichtwerpen. Hieronder de uitslagen:

Diana Boelen:


Discuswerpen: 20,38m, Gewichtwerpen: 9,51m, Hamerslingeren: 32,63m

Jefke Van de Reijd:

Discuswerpen: 15,93m, Gewichtwerpen: 6,71m, Hamerslingeren: 15,37m

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, atletiek, tennissen en frisbee

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, atletiek, gras en de tekst 'KiPeo rner Allianz 中 1092 결 CEPE'

01/05/2024 Biesakkerrun te Balen.

Goed nieuws van het duo Diana Boelen en Jefke Van de Reijd, beiden liepen de op deze jogging de 4km. Beiden genoten van deze loop want het was al een half jaar geleden dat Jefke nog eens aan een de start verscheen van een jogging. Knap van beiden, een goede training en voorbeeld voor de jeugd.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, fiets, weg en tekst

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon

Coach Wouters Luc…