Met het einde van het atletiekseizoen in zicht, is het weer tijd om de inschrijvingen voor het komende seizoen in orde te maken.

Het nieuwe seizoen start op 1 november, dus elk lid is verplicht om zich opnieuw in te schrijven.

Dit kan via deze inschrijvingsmodule op de website van MAV:

http://www.meerhoutseav.be/inschrijven/


!!! Belangrijke info !!!

·         We kunnen toch wel met enige trots aankondigen dat we vanaf dit seizoen clubkledij hebben!

·         We voorzien een heel gamma aan kledij met clubkleuren en het logo van MAV.

Onderaan deze brief zie je de links voor het T-shirt, korte broek, singlet, topje (dames) of een jas van MAV.

 

Het eerste jaar krijg je bij uw inschrijving een T-shirt, de volgende jaren mag je kiezen welk kledingstuk je krijgt bij uw inschrijving (uitgezonderd jas).

We voorzien ook een systeem waarbij je jaarlijks de aankoop van een kledingstuk kunt terugverdienen.

 

Recreanten:

Het lidgeld  bedraagt € 145 inclusief een T-shirt (eerste jaar).

Vanaf het 2de jaar kan je ook een ander kledingstuk (uitg. jas) verkrijgen ipv het T-shirt (dit mag je zelf kiezen).

Elk jaar kan je € 25 (waarde van het T-shirt of ander kledingstuk) terugverdienen door voldoende wedstrijden mee te doen. Voor meer info, zie hieronder.

Bij inschrijving krijg je dus een functioneel T-shirt van MAV, hiervoor organiseren we enkele pasdagen. Meer informatie ivm de pasdagen kan je onderaan vinden.

Zoals je kan lezen hopen we dat je dus voldoende wedstrijden meedoet. We willen de kinderen laten proeven van wedstrijdatletiek, als club meer zichtbaar zijn, en via de kledij komen dan ook onze sponsors in beeld.

 

·         Wedstrijdatleten: MAV is door de Vlaamse Atletiekbond (VAL) erkend als recreantenclub. Hierbij zijn we niet in de mogelijkheid om u in te schrijven als wedstrijdatleet. Gelukkig hebben we hiervoor een goede samenwerking met SACN, de atletiekclub uit Neerpelt. Verschil Wedstrijdatleten – recreanten: Wedstrijdatleten kunnen deelnemen aan kampioenschappen (Provinciaal, Vlaams en Belgisch kampioenschap) en het inschrijvingsgeld van een veldloop bedraagt vaak een beetje minder (verschil van 3 tot 5 euro, afhankelijk van de organisatie). Wenst u meer info over verschil wedstrijdatleet-recreant, dan kan je altijd een mailtje sturen naar meerhoutseav@gmail.com

 

Het lidgeld als wedstrijdatleet bedraagt € 180 inclusief een T-shirt van MAV (eerste jaar).

Vanaf het 2de jaar kan je ook een ander kledingstuk (uitg. jas) verkrijgen ipv het T-shirt (dit mag je zelf kiezen). Wil je je inschrijven als wedstrijdatleet, stuur dan eerst een mail naar meerhoutseav@gmail.com voor de juiste inschrijvingsprocedure.

Een wedstrijdatleet kan ook elk jaar € 25 (waarde van het T-shirt) terugverdienen door voldoende wedstrijden mee te doen. Voor meer info, zie hieronder.

KORTINGEN

·         Je krijgt € 10 korting op het lidgeld voor het 2de lid van hetzelfde gezin (volgens domicilieadres).

·         Je krijgt € 20 korting op het lidgeld voor het 3de lid en het daaropvolgend lid (leden) van hetzelfde gezin (volgens domicilieadres).

 

INFO over de wedstrijden:

·         Recreanten jeugd + wedstrijdatleten:

Om in aanmerking te komen om je kledij (€ 25) terug te verdienen verwachten we dat je aanwezig bent op 6 wedstrijden verspreid over het ganse jaar, meer bepaald op 3 winterwedstrijden (veldlopen) en 3 zomerwedstrijden (piste). Deze wedstrijden worden bepaald door MAV. We zullen tijdens deze wedstrijden aanwezig zijn met tent, vlag en trainers/wedstrijdbegeleiders.

 

We zullen op 7 veldlopen (Winterwedstrijden) aanwezig zijn: (data zijn nog onder voorbehoud of nog geen exacte data gekend):

 

Tessenderlo (11 november)

Neerpelt (20 november)

Arendonk (4 december)

Lille (Gierle) (18 december)

Herentals (midden januari)

Geel (eind februari)

Lommel (midden februari)

 

We zullen ook op verschillende zomerwedstrijden aanwezig zijn, maar deze kalender wordt pas in het voorjaar opgesteld. We zullen tijdig communiceren op welke zomerwedstrijden we aanwezig zijn.

 

·         Recreanten volwassenen: In samenspraak met trainster Elke zullen er een aantal wedstrijden/joggings aangeduid worden. Hierbij geldt dan hetzelfde systeem als bij de recreanten jeugd.

 

INFO over pasdagen

·         In de tweede helft van oktober zullen we pasdagen organiseren zodat we in de eerste week van november de kleding kunnen bestellen (levertijd = 6-tal weken). De exacte data zullen we u één van de dagen bezorgen.

De 2de bestelperiode zal vermoedelijk in maart gebeuren.

·         Als je graag een broek of een ander kledingstuk  wenst aan te kopen, dan kan je dit tijdens de pasmomenten bestellen.

INFO-moment voor het nieuwe seizoen

·         Tijdens één van de trainingen in oktober (2de helft) zullen we ook een info-moment houden voor de ouders. Hierbij zullen we een toelichting geven over het nieuwe seizoen en over de deelname aan wedstrijden. De exacte datum zullen we u één van de dagen laten weten.

LINK van onze clubkledij:

T-shirt (met de foute broek)

https://dsign4you.com/3d/viewer/?d=36kd1656598440124&q=hq&bg=999

Topje

https://dsign4you.com/3d/viewer/?d=23kd1664462030441&q=hq&bg=999

Jas

https://dsign4you.com/3d/viewer/?d=11kd1664550530217&q=hq&bg=999

Singlet

https://dsign4you.com/3d/viewer/?d=40kd1664462143423&q=hq&bg=999

Broek

https://dsign4you.com/3d/viewer/?d=63kd1658226271552&q=hq&bg=999