Beste atleet, beste ouder, beste MAV-er,

INFO NIEUW ATLETIEKSEIZOEN: LIDGELD

De start van onze gloednieuwe atletiekclub viel in een ietwat “speciale” periode, te wijten aan de gekende corona-perikelen, maar we zijn ervan overtuigd dat we onze start niet gemist hebben. Getuige daarvan de vele atleetjes die zich tot op heden reeds hebben aangesloten en hebben kunnen proeven van de atletieksport en die week na week enthousiast naar de trainingen komen.

We hopen jullie dan ook weer massaal te mogen verwelkomen tijdens ons nieuw atletiekseizoen 2021-2022, dat binnenkort van start gaat.

Ook nu kunnen jullie opnieuw inschrijven (als recreant of als wedstrijdatleet) via het onlineformulier op onze website www.meerhoutseav.be. De inschrijving is definitief wanneer het overeenkomstig lidgeld is betaald.

Een atletiekseizoen loopt van 1 november van het lopende jaar tot 31 oktober van het daaropvolgende jaar.

Het lidgeld voor een volledig atletiekseizoen bedraagt 120,00 euro voor een recreant.

Een korting van 10,00 euro zal worden toegekend op het lidgeld voor het 2e lid van een zelfde gezin dat zich aansluit bij onze atletiekvereniging.

Een korting van 20,00 euro zal worden toegekend op het lidgeld voor het 3e en daaropvolgende lid van een zelfde gezin dat zich aansluit bij onze atletiekvereniging.

Bij 1 betaling voor meerdere kinderen van 1 gezin, graag vermelding van alle namen, geboortejaren en categorieën.

Het lidgeld moet worden overgeschreven op het rekeningnummer BE34 7350 5931 6090 met vermelding van de naam, geboortejaar en categorie:

*kangoeroes: geboren in 2016 en 2015                                                                                               

*benjamins: geboren in 2014 en 2013

*pupillen: geboren in 2012 en 2011

*miniemen: geboren in 2010 en 2009

*cadetten: geboren in 2008 en 2007  

*scholieren: geboren in 2006 en 2005

*juniores: geboren in 2004 en 2003    

*seniores: geboren in 2002 en vroeger

*masters: vanaf de dag dat de atleet 35 jaar wordt.

Er kan ook worden ingeschreven als wedstrijdatleet bij onze zusterclub SACN Neerpelt voor een bedrag van 110,00 euro (te betalen op rekeningnummer BE20 9730 6687 4056 met de mededeling “lidgeld SACN + Meerhout + naam atleet) + 25,00 euro gebruiksvergoeding om te trainen op de piste van Meerhout (te betalen op het rekeningnummer BE34 7350 5931 6090 met vermelding van de naam, geboortejaar en categorie).

Indien u graag informatie heeft over het inschrijven als wedstrijdatleet, stuur dan even een mailtje naar meerhoutseav@gmail.com en wij bezorgen u alle verdere informatie.

Sommige ziekenfondsen komen tussen in de terugbetaling van het lidgeld. Verdere informatie hierover vind je terug op onze website.

 

 

TRAININGSDAGEN

Onze trainingsdagen en -uren blijven dezelfde als voorheen, te weten:

Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen trainen op woensdag van 18u00 tot 19u15 én op vrijdag van 18u30 tot 19u45.

Vanaf kadetten wordt er getraind op dinsdag van 18u30 tot 20u00 én op vrijdag van 18u30 tot 20u00. De trainer kan voor deze groep een extra groepstraining in het weekend inplannen.

Belangrijk bericht voor de ouders: Samenkomst voor de trainingen (brengen + afhalen van uw kinderen) = steeds op de piste.

CLUBKLEDIJ

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze clubkledij en hopen dit te kunnen aanbieden in het najaar. Verdere informatie hieromtrent zal worden verstuurd per mail en zal u ten gepaste tijde ook kunnen terugvinden op onze website.

SPONSORING

Zoals jullie waarschijnlijk weten, komen er bij het verenigingsleven allerlei kosten kijken, en dit is bij onze atletiekvereniging niet anders. Zeker nu er omwille van de huidige coronasituatie nog niet veel activiteiten kunnen worden georganiseerd, is een financiële steun in de rug zeer welkom.

Daarom zijn we op zoek naar sponsors, in het Meerhoutse, maar dit mag ook buiten de gemeentegrenzen zijn en we zouden graag een beroep doen op u, als ouder van een atleet, om ons daarbij te helpen.

Misschien is uw werkgever wel bereid om ons financieel te sponsoren en zou u even bij hem/haar kunnen informeren. Wij kunnen u dan een gepersonaliseerd sponsordossier bezorgen dat u of wij dan bezorgen aan uw werkgever. Indien u zelf zelfstandige bent of een firma heeft, bent u misschien ook wel geïnteresseerd om uw bedrijfsnaam zichtbaarheid te geven via onze atletiekclub. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Bij interesse of om de naam van uw werkgever door te geven, kan u een mailtje sturen naar ons mailadres:

meerhoutseav@gmail.com.

Het is ook altijd mogelijk om steunend lid te worden van onze vereniging voor 50,00 euro per jaar, bedrag te storten op ons rekeningnummer BE34 7350 5931 6090.

ACTIVITEITEN SEIZOEN 2021-2022: TIPJE VAN DE SLUIER

Binnenkort start het crossseizoen en bij deze laten we u alvast weten dat uw kinderen welkom zijn om een keer te komen proeven van een veldloopwedstrijd. Wij zullen een 3-tal wedstrijden in de buurt selecteren waar een trainer van onze club aanwezig zal zijn om de atleetjes te begeleiden. Van zodra deze data gekend zijn, zullen wij u hierover verder informeren per mail.

Ook zal er, naast de sportstage in de zomervakantie, in het weekend van 25/03/2022 t.e.m. 27/03/2022 een atletiekstage worden georganiseerd op de locatie Dommelhof te Neerpelt voor onze kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. Verdere info volgt. We kunnen nu alvast verklappen dat we gaan hoogspringen, verspringen, kogelstoten, speerwerpen, hockeybalwerpen, zwemmen en nog veel meer….

We zullen ook nog een wafelslag en een familiedag organiseren.

Heeft u hierover nog vragen, spreek dan iemand van onze club aan op de training of stuur gerust een mailtje naar meerhoutseav@gmail.com en wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.        

Sportieve groeten