23/06/2023 Afgelopen week werden er een aantal joggings gelopen, hieronder de verschillende uitslagen.

 16/06/2023 Vorig weekend trokken Christiane Croes en Karel Teunkens naar de Blauberg jogging te Herselt met een 5,4km op het programma. Karel zijn lichaam deed wat tegen de dagen voordien en besloot de wedstrijd aan te vangen als doorgedreven training. Er waren heel wat onverharde paden maar het vooropgestelde tempo werd gehaald met een gemiddelde van 3’54”/km en dit was genoeg om 1ste te worden in de categorie heren +60 jaar. Ook Chris startte op de 5,4km en haalde het podia met de 3de plaats bij de dames +55 jaar.

 

17/06/2023 Diana Boelen en Jef Van De Reijd trokken naar de Groente jogging in Schriek. Beiden liepen samen de 3,8km op een omloop dat af en toe zoeken was door de slechte afpeiling. Beiden werden 3de in hun categorie.

 

23/06/2023 In Zelem zomert stonden Christiane Croes en Karel Teunkens beiden aan de start van de 5km. De omloop ligt in en om de bossen van de Kambergen. Karel was vlot gestart ondanks het zwaardere gevoel kon hij zijn 1ste plaats behouden in de categorie +55. Ook Chris won haar wedstrijd en konden ze beiden samen vieren op het hoogste schavotje.

 

Coach Wouters Luc…