18/03/2023 Winst voor Karel Teunkens op KAVVV veldloopkampioenschap te Schoten.

Na 10 dagen van onzekerheid door een sluimerde ziekte was het afwachten hoe deze wedstrijd ging verlopen. De week voordien moest Karel nog forfait geven voor het BK veldlopen in Saint-Ghislain en wou het mooie seizoen toch mooi afsluiten. Niet helemaal fit, maar toch waagde Karel zich aan een snelle start om nadien een strak tempo aan te houden. Dus toch nog een mooie afsluiter door als eerste M60 over de lijn te komen met toch weer 48” voor de 2de loper D’Hondt Herman. Taak volbracht en nu kunnen de cross-spikes even opgeborgen worden, hopelijk kan de lijn doorgetrokken worden naar de zomer. Ook partner Christiane Croes stond aan de start en liep een betere koers. Chris liep mooi naar de 4de plaats net buiten het podium. Op naar de zomer nu Chris en benieuwd hoe het daar zal lopen.

Coach Luc…