11/07/2022 Puike prestaties voor de Masters op de Classic in Tessenderlo.

09/07/2022 Geen PR voor Zjef Ceunen in Kortrijk.

Zjef is er niet in geslaagd om zijn record op de 800m te verbeteren. In een 800m moet je durven lopen en niet te veel nadenken, eigenlijk uw grens opzoeken. Zjef kwam te traag door en eindigde zo in een tijd van 1’59”44.

De 10km op de Classic van Tessenderlo is al jarenlang een traditie waar veel volk aanwezig staat aan de start. Ook nu stonden er 2 atleten van de Meerhoutse Atletiek Vereniging (MAV) aan de start, bij de dames Karen Geysen en bij de heren Stefaan Cools. Beiden zijn al een tijdje in goeie doen, Karen die stilaan richting het BK marathon te Eindhoven (NL) aan het werken is en Stefaan die zijn snelheid terug aan het opkrikken is tegen de crossen na een lange inactiviteit.

Karen had naar eigen zeggen geen topdag, maar haalde toch gemakkelijk het podium met de 3de plaats in het algemene klassement en de 2de plaats in de categorie W35 jaar. In het algemeen klassement kwam Karen 4” te kort voor de 2de plaats, haar tijd 37’45” op de 10km.

Voor Stefaan was het in 2018 de laatste keer dat hij deze wedstrijd betwiste, toch al een tijdje geleden maar het resultaat was deze keer maar 10” trager dan in 2018. Dus was hij hier meer dan tevreden mee, Stefaan behaalde de 3de plaats in de categorie M50 jaar in een tijd van 34’55” op de 10km.