14/06/2022 De trainers van de jeugd waren afgelopen week zeer actief.

06/06/2022 Mooie 2de plaats en een PR voor Karen Geysen op de Foorloop in Dessel.

Karen is al enkele weken goed op dreef, zo ook de Foorloop in Dessel. Karen startte op de 10km waar ze de gehele koers achter koptrekker Wendy Lenaert het goede ritme had en geen wind voor de rekening moest nemen en was haar hier ook dankbaar voor. Hierdoor scherpte ze haar tijd op de weg aan naar 38’22” en een 2de plaats. 

04/06/2022 Boekt Loop te Zolder.

Deze loop is goed georganiseerd en de omloop mag er wel wezen omdat je constant het tempo moet aanpassen, zeker op de laatste klim over de autostradebrug is pijnlijk voor de beentjes. Hier was Karel goed voor een 5de algemene plaats en 1ste in de categorie M 55 in een tijd van 18’09” op de 5km.

11 en 13/06/2022 Karel Teunkens actief op Corrida in Wommelgem en de Stratenloop Terkoest.

Op zaterdag trok Karel naar de,Corrida in Wommelgem om de 5km te betwisten en dit rond het plaatselijke fort. De 5 km en de 10km vertrokken samen en Karel waagde zich mee in de kopgroep, maar moest deze na een tijdje noodgedwongen laten gaan. Toch leverde dit weer een 1ste plaats op in de categorie M 50 in een tijd van 17’57”.

Twee dagen nadien werd er terug gestart op de kermiskoers van Terkoest die ook mee telde in het Helpshop Loopcriterium die Karel mee doet. Bij de opwarming werd het snel duidelijk dat hij nog niet was gerecupereerd en werd er eerder naar de plaats gekeken dan naar de tijd op de 5km die ietsje langer was en gewonnen werd in zijn categorie M 50 in een tijd van 18’39”.

Ook vriendin en loopmaatje van Karel, Christine Croes deed haar kilometertjes en eindigde 7de in de reeks W 50 in een tijd van 33’47.

11-12/06/2022 Trainerspaar Jef Van De Reijd en Diana Boelen te Brugge voor BK Masters.

Jef en Diana waren al een dagje er op uit getrokken naar Brugge waar ze uitkeken naar het BK voor de Masters. Maar een kwetsuur werd een dobber voor Jef en moest passen voor deelname. Maar niet getreurd, nu had Jef alle tijd om zijn vrouwke te begeleiden. Hieronder Diana haar prestaties:

100m: 5de in een tijd van 18”61 (PR)

200m: 4de in een tijd van 39”51 (PR)

Speerwerpen: 4de met een worp van 15,75m

Verspringen: 5de met een sprong van 2,54m (PR)

Coach, Wouters Luc