Crossduathlon in Reusel

07/11/2021 Het hoogste schavot voor Anneleen Van Der
Schoepen op de Crossduathlon in Reusel en Stijn Binnemans op koers voor De Hel
van Kasterlee.

Anneleen die het lopen combineert met fietsen om kwetsuren te vermijden was van plan om deze wedstrijd ietsje anders aan te pakken dan haar vorige wedstrijd. Ietsje behoedzamer vertrekken en zien hoe het ging om het tempo naar het einde op te voeren.

 

Plezier had Anneleen in elk geval, een lachje en even roepen naar de supporters was geen probleem tijdens de wedstrijd. Doch de laatste loop was toch een zware bedoening na de technische omloop van het mountainbiken.     

 

De wedstrijd van Anneleen bestond uit 7km lopen – 32km MTB – 3,5km lopen en dit waren haar tijden 33’12” – 1’37”19 – 16’45”, beter verstaanbaar is gemiddeld 12,7 km/h – 19,7 km/h – 12,5 km/h. De totaaltijd was 2h27’15”. Deze tijd was goed voor het hoogste schavot en daar was Anneleen duidelijk blij mee.

 

Stijn Binnemans is in volle concentratie bezig aan zijn voorbereiding De Hel van Kasterlee op 19/12/2021 waar hij de volgende afstanden moet afleggen, 15km lopen, 117 km MTB op een zware omloop en als afsluiter nog eens 30km lopen.

.Het gaat goed met Stijn tot nu toe, een heel pak scherper en plichtsbewust werkt hij alle trainingen perfect af. Stijn is op alle fronten sterker geworden en is op koers voor een voor hem goed resultaat op de dag van “De Hel” af te leveren. Toch moest hij even bekomen van de snelle start op de eerste loop, de eerste kilometers van het fietsen was om even te recupereren.                                                                                                           Stijn zijn afstanden waren 14km lopen – 64 MTB – 7km lopen, zijn tijden en gemiddelde waren 1h06’36’ – 3h00’07” – 37’04” een gemiddelde van 12,6 km/h – 31,3 km/h – 11,3 km/h.                      Het leverde een 49ste plaats op van de 100 deelnemers. (Geschreven en foto’s door Luc W.)