Crosscup in het Zilvermeer Mol

07/11/2021 Puike uitslag voor Zjef Ceunen op de Crosscup in het Zilvermeer Mol.

 

Na de cross van Weerd (NL) wisten coach en Zjef dat de vorm al aardig goed was, maar Weert was een kortere cross van +-4 km, nu was het 6 km en op 2 km kan er nog van alles gebeuren. Zjef was eerder voorzichtig gestart rond de 20ste plaats en schoof meter per meter richting koplopers. Misschien is de tragere start de winst geweest, dat zal de toekomst uitwijzen. In elk geval liep Zjef een perfecte wedstrijd en zelfs een zeer sterke wedstrijd met een mooie 7de plaats in totaal en als 4de Belg juist achter de atleet van Nederland Van Mulken Levi, die Zjef in Weert nog 2de werd achter Zjef.

Zjef was super content omdat de mindere zomer met deze is uitgewist, ook al weet je als atleet waar het aan ligt het is nadien altijd uitkijken naar de bevestiging van terug komende goede vorm en die was er. Het is nu uitkijken voor Zjef naar de wedstrijd van thuisclub Neerpelt op 21/12/2021.