Veldloop Geel

Uitnodiging en info gezamenlijke veldloop te Geel op zondag 29 januari 2023.

Aanstaande weekend op zondag 29 januari 2023 heeft er een veldloop lekker dichtbij plaats in Geel en staan er jeugdtrainers klaar om jullie te begeleiden tijdens deze wedstrijd, ook de clubfotograaf is ter plaatse om mooie kiekjes te maken van deze leuke sportdag. Iedereen moet wel zelf op voorhand inschrijven, hieronder alle info en tot dan…

  • Graag hadden we, indien mogelijk iedereen (zoveel mogelijk) aan de start, er worden dan extra foto’s in groep getrokken, altijd leuk voor de sponsors en de club natuurlijk. Ook zullen al onze trainers beschikbaar zijn op deze veldloop… Laten we ook op deze dag voor iedereen supporteren voor de atleten van MAV. Om 13u45 word er een grote groepsfoto getrokken, bijeenkomst aan het tentje !!!

 

Wat: Veldloop

Inschrijving: Verplicht via www.atletiek.nu Voor 00u00, vrijdag 27 januari 2023

Waar: Lissenvijver 10, 2440 Geel

Datum: Zondag 29 januari 2023

Bijeenkomst: Aan het tentje van MAV en met de gele vlag van de Meerhoutse Atletiek Vereniging

  • Om 11u00 voor de Kangeroes / Benjamins
  • Om 11u40 voor de Pupillen (tem geboortejaar 2012)
  • Om 12u10 voor de Miniemen (geboortejaar 2011 en 2010)
  • Om 13u45 word er een grote groepsfoto getrokken, bijeenkomst aan het tentje

OPGELET OUDERS: Ouders zie dat je er stipt bent, de omloop word verkent en de trainers zorgen voor de opwarming van de kinderen, het is niet leuk als de kinderen niet weten hoe ze moeten lopen.

Begeleiders: Het hele trainerskorps

Meebrengen: Droge kledij / drinkbus / spikes (als je deze hebt)

Nog vragen of onduidelijkheden spreek iemand aan van de trainers of neem contact op via de website van de club, www.meerhoutseav.be . Op deze website zullen verslagen en foto’s verschijnen van de gezamenlijke wedstrijden, indien je de website MAV leuk vind op Facebook krijg je automatisch de verslagen van alles.

In de tent van Meerhout kan je uw spullen achterlaten en als je andere kledij moet aandoen ben je voor een stuk beschermd.

Vergeet niet uw officieel truitje van MAV !!!

Veel plezier !!!

Bestuur en trainers…