cross Neerpelt zondag

Uitnodiging en info gezamenlijke veldloop te Neerpelt op zondag 20 november 2022.

Hebben jullie zin om te sporten en de beentjes eens uit te zwieren, op zondag 20 november 2022 staan er 3 jeugdtrainers klaar om jullie te begeleiden tijdens deze wedstrijd, ook de clubfotograaf is ter plaatse om mooie kiekjes te maken van deze leuke sportdag. iedereen moet wel zelf op voorhand inschrijven, wij hopen op jullie massale deelname want met deze club hebben wij een goede samenwerking!!!

Wat: Veldloop

Inschrijving: Verplicht via www.atletiek.nu

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/38277/

Waar: Toekomstlaan 5 3910 Pelt

Datum: Zondag 20 november 2022

Bijeenkomst: Aan het tentje van MAV en met de gele vlag van de Meerhoutse Atletiek Vereniging

  • Om 10u45 voor de Kangeroes / Benjamins / Pupillen (tem geboortejaar 2012)
  • Om 12u00 voor de Miniemen (vanaf geboortejaar 2011)

OPGELET OUDERS: Ouders zie dat je er stipt bent, de omloop word verkent en de trainers zorgen voor de opwarming van de kinderen, het is niet leuk als de kinderen niet weten hoe ze moeten lopen.

Begeleiders: Chrisje Croes, Karel Teunkens en Sam Geboers

Meebrengen: Droge kledij / drinkbus / spikes (als je deze hebt)

Nog vragen of onduidelijkheden spreek iemand aan van de trainers of neem contact op via de website van de club, www.meerhoutseav.be . Op deze website zullen verslagen en foto’s verschijnen van de gezamenlijke wedstrijden, indien je de website MAV leuk vind op Facebook krijg je automatisch de verslagen van alles.

In de tent van Meerhout kan je uw spullen achterlaten en als je andere kledij moet aandoen ben je voor een stuk beschermd.

Veel plezier !!!

Bestuur en trainers…