Meerhouste Atletiek Vereniging (MAV) trekt naar het Provinciaal Kampioenschap (PK) in lier

Meerhouste Atletiek Vereniging (MAV) trekt naar het Provinciaal Kampioenschap (PK) in lier

Afbeelding met persoon, kleding, racen, glimlach

Automatisch gegenereerde beschrijving

In Lier stonden vele mensen klaar om de vele atleten te begeleiden tijdens de vele proeven.

Als eerste stond Juliette klaar voor de 60m sprint. Zij had dit nog nooit gedaan, laat staan starten met startblokken. Maar Juliette was moedig en ging van start met de startblokken. Ze vertrok als een speer en hield dit goed vol tot aan de meet. Dit resulteerde in een knappe tijd: 10.03. Knap gedaan.

Afbeelding met sport, atletiek, buitenshuis, Sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met sport, atletiek, persoon, buitenshuis

Automatisch gegenereerde beschrijving

Daarna was het aan Morgane. Zij had het meeste durf van allen. Zij ging de 60m horden doen. Niet makkelijk voor de eerste keer. Ze was zeer goed van start en nam de eerste 3 hordes perfect. De 4de horde bracht haar uit haar evenwicht en viel. Maar Morgan gaf niet op, ze stond recht en nam de laatste 2 hordes weer perfect. Je hebt dat super gedaan. Jouw tijd was 18.99, maar als je niet was gevallen, was dit veel beter.

Afbeelding met atletiek, sport, persoon, buitenshuis

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vervolgens kwam ons drietal, Lowiese, Morgane en Juliette. Maar dit liet even op zich wachten, want er was eerst een kort en hevig onweer. Wanneer dit gepasseerd was, was het aan onze dames. Lowiese en Juliette startten furieus aan hun wedstrijd en hielden dit zeer goed vol. Morgane was slim en deelde haar wedstrijd goed in. Ze liet de groep wat lopen en startte de achtervolging in de laatste ronde. Daar haalde ze voor de meet nog 1 kind in. Hun tijden waren: Lowiese – 3.37.10; Juliette 3.53.54 en Morgane 4.23.81. Knap gedaan, dames.

Afbeelding met buitenshuis, persoon, kleding, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met buitenshuis, atletiek, gras, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met gras, kleding, persoon, atletiek

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met atletiek, buitenshuis, persoon, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met buitenshuis, gras, atletiek, sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met atletiek, buitenshuis, persoon, sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als laatste stond onze stoere bink Viktor klaar. Bij de start was Viktor een beetje ingesloten en was al direct op achtervolgen aangewezen. Maar Viktor liet zich niet kennen en schoof plaats per plaats op. Toen de laatste ronde in ging, versnelden de eerste 3, Viktor had het net iets te laat gezien en startte zijn dus turbo iets te laat. Hij haalde atleet per atleet in, en kwam net 1 seconde te laat voor een podiumplaats. Zijn tijd was 3.29.32.

Afbeelding met buitenshuis, persoon, atletiek, sport

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met buitenshuis, atletiek, sport, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Als trainers waren we zeer trots op onze atleten. Ze toonden doorzetting en moed! Meer kunne wij niet vragen. Knap gedaan toppers! Op naar de volgende wedstrijd!

Jeugdtrainer Sam Geboers…