05/11/2022 Karel Teunkens zet zijn teller van overwinningen op 3 in de cross van Zandhoven (KAVVV).

Het trainersduo Christiane Croes en Karel Teunkens trokken naar Zandhoven, dit is een wedstrijd van de vriendenclubs.

 

Chris heeft de smaak te pakken van het lopen en heeft al een resem aantal crossen achter de rug. Met 3 km voor de boeg werd snel gestart door mee te starten met een groepje om nadien op eigen ritme de cross verder uit te lopen. Chris eindigde 6de in de categorie W 55 en keerde hiermee tevreden naar huis.

Voor Karel was het uitkijken naar de tegenstand, het was zijn eerste wedstrijd in de categorie M 60. Dit betekent ietsje minder ver lopen en samen lopen met de youngster, nl de scholieren. Zijn grootste tegenstanders waren niet aanwezig en is het wachten op de volgende wedstrijden hoe de verhoudingen gaan liggen. Toch de beuk erin van in het begin en al snel had Karel een mooie kloof en was de overwinning binnen, zijn eerste in de categorie M 60.

 

Afgelopen weekend zijn de wedstrijdlopers van MAV op stage geweest samen met atleten van ROBA en moederclub SACN. Het was een plezante verbroedering en tikten de kilometers op de teller goed aan, laat de crossen maar komen…

 

Coach Wouters Luc…