01/09/2022 4x GOUD en ZILVER op het Provinciaal Kampioenschap kogelslingeren en gewichtwerpen.

Fran Ceunen, Diana Boelen en Jefke Van De Reijd trokken afgelopen zaterdag naar Merksem om het Provinciaal Kampioenschap te betwisten in de zwaardere werpnummers.

Fran die op het BK het gouden eremetaal mee naar huis nam moest deze keer nipt de duimen leggen op een atleet uit Merksem. Fran kwam 61 cm tekort om het goud in ontvangst te nemen, deze keer werd het zilver met een worp van 48,15m.

Diana en Jef goed op dreef haalde allebei 2 gouden plakken, alhoewel het bij Diana niet goed draaide die dag kon ze in de laatste poging van het gewichtwerpen toch nog het goud in ontvangst nemen met een worp van 9,87m. Nadien met het kogelslingeren werden de pijntjes te groot en werd de 6de worp niet meer gebruikt. Toch haalde Diana ook met deze proef het goud binnen en deze keer met een worp van 30,72m.

Jef het voorbeeld van de jongeren behaalde in beide proeven de gouden plak, zo slingerde hij de kogel 18,55m ver en behaalde hij 7,34 m in het gewichtwerpen.

01/10/2022 Christiane Croes aan de slag op de Knoeselloop te Broechem.

Chris was goed weg in de start en onder aanmoediging van Karel was ze op weg naar een goed resultaat. Door deze aanmoedigingen kon ze het tempo goed volhouden en kwam Chris uit als eerste Master in de categorie W55 en dit in een tijd van 21’09” op de 3,5km.

Coach Wouters Luc.