27/11/2022 Indy Lagarde bevestigd haar goede doen op het Nederlands Kampioenschap in Tilburg.

Indy heeft ook de Nederlandse nationaliteit en het is dan ook evident om het kampioenschap mee te betwisten in Nederland. De omloop in Tilburg is een mooie vrij vlakke omloop in de bossen, met een berenkuil waar je door moet en 3 vrij hoge boomstammen waar je moet over moet. Indy is ongeveer een half jaartje een programma aan het volgen in de groep en begint stilaan te wennen aan de trainingen. Je hebt immers tijd nodig om ten volle de trainingen te benutten in de wedstrijden. Indy startte mee vooraan in de kopgroep maar moest wat gas terug nemen. In deze reeks moest Indy tegen een jaartje ouder lopen die toch wel iets beter de kilometers in de benen hebben. Toch eindigde Indy goed en nam zo de 13de plaats in beslag. Een geslaagd kampioenschap die eigenlijk ietsje te vroeg kwam…

Hieronder stukje film van Indy haar wedstrijd: klik op het filmpje om te kijken 

27/11/2022 Pech blijft Zjef Ceunen achtervolgen in de Crosscup van Roeselare.

Het zit Zjef niet mee op de wedstrijden van de Crosscup, zo viel Zjef in Mol in de laatste ronde bij de bergaf en deze keer ook halverwege de koers ook in Roeselare. Zjef had goede benen en nestelde zich in het groepje dat een 50-tal meter achter leider Naoh Konteh liep. In de lus achter de start bij het nemen van een bocht ging Zjef onderuit, op dat moment werd er ook versneld in het groepje en was er direct een hele kloof. Zjef was een beetje van zijn melk en door de val draaide de benen niet meer zoals voor de val, het ritme was eruit en het tempo was in het achtervolgend groepje de hoogte in gegaan waardoor de kloof niet meer gedicht kon worden. De veer was gebroken en Zjef kwam als 10de binnen, hard voor gewerkt en niet beloond, even een zure appel waar we door moeten. Ik weet dat deze woorden nu niet helpen, maar je gaat er sterker uit komen Zjef en je hebt nog zo’n lange carrière voor je en zal je nog mooie momenten hebben, op naar de volgende !

27/11/2022 Pupil Lowiese Sneyers actief op de Crosscup in Roeselare.

Lowiese trok met de mama naar het verre Roeselare, ze was na de Cross in Mol gebeten om nog eens deel te nemen aan de Crosscup. Lowiese eindigde op een mooie 14de

Coach Wouters Luc…