Het huidige atletiekseizoen loopt op zijn einde en dus is het weer tijd om de inschrijvingen voor het komende seizoen in orde te maken.

Met dit schrijven wensen we u in te lichten over een aantal zaken.

INFO INSCHRIJVING NIEUW ATLETIEKSEIZOEN 2023 – 2024

Elk lid is verplicht om zich opnieuw in te schrijven.

Dit kan via de inschrijvingsmodule op de website:

http://www.meerhoutseav.be/inschrijven/

        Ook dit jaar bieden we weer een club T-shirt aan. In tegenstelling tot onze communicatie van vorig jaar, kunnen we, omwille van miscommunicatie met onze kledingleverancier, geen broekjes of jas aanbieden. Onze excuses hiervoor.

 

In het seizoen 2024-2025 zullen we vermoedelijk wisselen van kledingleverancier en dan is het de bedoeling dat we dit wel kunnen aanbieden.

 

Het eerste jaar (= nieuw lid) krijg je bij inschrijving een T-shirt, de volgende jaren (= bestaand lid) mag je kiezen of je opnieuw een T-shirt wenst aan te kopen of niet.

Levertijd van de T-shirts zal een 6-tal weken na bestelling zijn, dus rond eind december.

 

We voorzien ook een systeem waarbij je jaarlijks de aankoop van een kledingstuk kunt terugverdienen. Voor meer info, zie hieronder.

 

Kangoeroes (°2017 en °2018), Benjamins (°2015 en 2016), Pupillen (°2013 en 2014) en miniemen (°2011, 2012)

 

        Het eerste jaar bedraagt het lidgeld  voor een nieuw lid € 145 met T-shirt.  Je kan € 25 (waarde van het T-shirt) terugverdienen door voldoende wedstrijden mee te doen. Voor meer info, zie hieronder.


Voor bestaande leden is het 120 lidgeld.

Bij inschrijving krijg je dus een functioneel T-shirt van MAV. Gelieve bij de inschrijving uw maat door te geven, en dan zorgen wij ervoor dat deze ter beschikking wordt gesteld.

        Zoals je kan lezen hopen we dat je dus voldoende wedstrijden meedoet. We willen de kinderen laten proeven van wedstrijdatletiek, als club meer zichtbaar zijn, en via de kledij onze sponsors in beeld brengen.

        Sinds vorig jaar kan je als atleet van MAV ook meedoen aan wedstrijden, zowel aan de gewone lokale wedstrijden als aan het Provinciaal, Vlaams en Belgisch kampioenschap.

Wens je ook graag aan interclubs (wedstrijden tussen clubs onderling) en de Beker van Vlaanderen mee te doen, dan kan je u ook nog altijd inschrijven bij de atletiekclub van Neerpelt (SACN), met wie we een goede samenwerking hebben.

Wenst u hier meer info over, dan kan je altijd een mailtje sturen naar het volgend e-mailadres: meerhoutseav@gmail.com

WACHTLIJST NIEUWE LEDEN

Zoals elke sportclub worden wij helaas ook geconfronteerd met een trainerstekort (zie hierover ook het bericht hieronder).

Om deze reden zijn wij genoodzaakt om bij de inschrijvingen voorrang te geven aan onze bestaande atleten zodat we kwaliteitsvolle trainingen kunnen blijven geven.

Daarom is het heel belangrijk dat de bestaande leden zich inschrijven vóór 15 oktober a.s.. Dit is nl. de datum tot waarop de bestaande atleten voorrang krijgen. Na 15 oktober zullen we kijken hoeveel openstaande plaatsen er nog zijn om opgevuld te worden door nieuwe leden of bestaande leden die inschrijven na 15 oktober. Wanneer uw inschrijving aanvaard wordt, zal u hierover een mail krijgen waarna u het lidgeld kan betalen. Indien we extra trainers vinden, dan kunnen er uiteraard meer leden worden toegelaten.

INFO WEDSTRIJDEN:

        Om in aanmerking te komen om je kledij (25,00 euro) terug te verdienen verwachten we, dat je aanwezig bent op 6 wedstrijden, met uw clubtruitje, verspreid over het ganse jaar, meer bepaald op 3 winterwedstrijden (veldlopen) en 3 zomerwedstrijden (piste).

 

Tijdens deze wedstrijden zullen we als club (tent + trainers/wedstrijdbegeleiders) aanwezig zijn tijdens het winterseizoen op +/- 7 veldlopen en op een aantal wedstrijden tijdens het zomerseizoen. De exacte data volgen nog.

 

        Recreanten volwassenen: In samenspraak met de trainster zullen er een aantal wedstrijden/joggings aangeduid worden. Hierbij geldt dan hetzelfde systeem als bij de recreanten jeugd.

In tegenstelling tot vorig jaar, zal dit bedrag van 25,00 euro niet meer op rekening worden overgeschreven, doch in mindering worden gebracht van het lidgeld van het volgend seizoen.

Vermits we dit seizoen helaas geen trainers beschikbaar hebben gevonden om voldoende zomerwedstrijden te begeleiden, hebben we beslist om dit jaar het bedrag van 25,00 euro toe te kennen aan alle atleten die minstens aan 3 veldlopen hebben deelgenomen. Zij mogen dit bedrag eerstdaags op de rekening verwachten waarlangs het lidgeld bij het begin van het seizoen werd overgeschreven.

INFO-MOMENT NIEUWE SEIZOEN

Tijdens één van de trainingen begin november zullen we ook een info-moment houden voor de ouders. Hierbij zullen we een toelichting geven over het nieuwe seizoen en over de deelname aan wedstrijden. De exacte datum zullen we u één van de dagen laten weten.

VACATURE TRAINER(S)

De Meerhoutse Atletiekvereniging bouwt aan de toekomst en is op zoek naar gemotiveerde trainers, hulptrainers of mensen die onze club willen versterken.

          Je kan via de club een opleiding van trainer, hulptrainer volgen en na het behalen van de opleiding, betaalt de club de opleiding terug;

          Interessante verloning;

          Er is een goede begeleiding door de trainersgroep en ondersteuning van het bestuur.

NIEUWE SPONSOR

Tenslotte willen we u ook nog onze nieuwe sponsor voorstellen : landmeterskantoor Nh+Survey van Meerhout, welke steun wij ten zeerste appreciëren.

VRAGEN

Indien er nog vragen zijn omtrent het nieuwe seizoen, aarzel dan niet om ons te contacteren op het gekende mailadres meerhoutseav@gmail.com