Start to run

 Joggen voor beginners 2024

Gedurende 10 weken volg je een opbouwend loopprogramma onder begeleiding van ervaren trainers. Je zal al snel een verbetering van je
conditie ondervinden! Je hebt mogelijkheid om begeleide looptrainingen te volgen op maandagen en/of woensdagen en/of vrijdagen.

Looptraining voor beginners

Eerste looptraining: maandag 25 maart 2024 

Laatste looptraining: woensdag 29 mei 2024 

Je hebt mogelijkheid om begeleide looptrainingen tevolgen op maandagen (18.30u) Training met begeleiding is enkel op maandag. Op woensdag en vrijdag is er wel mogelijkheid om in groep te trainen, de trainer zal enkel bij aanvang van de training aanwezig zijn. Het einduur varieert, de trainingen zijn in het begin vlugger gedaan dan op het einde vanb de reeks.

 Alle deelnemers ontvangen een loopschema. De bedoeling is om minimaal 1x/week een looptraining te volgen in groep en onder begeleiding. Je mag zeker ook 2x/week onder begeleiding mee komen trainen!

Doelstelling:

Beginners kunnen na 10 weken vlot 5 kilometer afleggen.

Op vrijdag 31 mei vindt de Engstraatjogging plaats in Meerhout. 

Beginnende lopers die deelnemen aan de Start to Run krijgen de mogelijkheid om hieraan in groep deel te nemen onder begeleiding van hun trainer.

Looptraining voor gevorderden:

Gevorderde lopers kunnen aansluiten bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV om hun looptrainingen te vervolmaken. Bij interesse neem je best zelf contact op MAV.

Gevorderde lopers kunnen bij de Engstraatjogging op 31 mei inschrijven voor 4, 8 of 12km.

Organisatie:

Lokaal bestuur Meerhout i.s.m. de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV

Inschrijven:

Inschrijven kan tot 6 maart 2023 via www.meerhoutseav.be

Praktische informatie

Prijs:     € 30,00

Na het voltooien van deze 10 weken looptraining krijg je de mogelijkheid om als recreant aan voordelig tarief (korting) aan te sluiten bij de Meerhoutse Atletiekvereniging MAV.

Waar

Atletiekpiste gemeentelijk sportcentrum  Sportlaan, 2450 Meerhout

Contact

Organisatie

Meerhoutse Atletiekvereniging MAV

meerhoutseav@gmail.co