Veldloop te Hulshout op zondag 15 januari 2023.

Uitnodiging en info gezamenlijke veldloop te Hulshout op zondag 15 januari 2023.

 Deze wedstrijd is tevens het Provinciaal Kampioenschap

Hebben jullie zin om te sporten en de beentjes eens uit te zwieren, op zondag 15 januari 2023 is het Provinciaal Kampioenschap en staan er jeugdtrainers klaar om jullie te begeleiden tijdens deze wedstrijd, ook de clubfotograaf is ter plaatse om mooie kiekjes te maken van deze leuke sportdag. Het zou leuk zijn moesten we met een grote groep aanwezig zijn, een kampioenschap is ook een mooie uitstraling voor de club, iedereen moet wel zelf op voorhand inschrijven, hieronder alle info en tot dan…

Wat: Veldloop

Inschrijving: Verplicht via www.atletiek.nu

Opgelet, de inschrijvingen zijn maar tot donderdag middernacht 12 januari 2023, dit is vroeger dan andere wedstrijden omdat het over een Kampioenschap gaat !!!

Waar: Industriepark 3, 2235 Hulshout

Datum: Zondag 15 januari 2023

Bijeenkomst: Aan het tentje van MAV en met de gele vlag van de Meerhoutse Atletiek Vereniging

  • Om 09u30 voor de Kangeroes / Benjamins
  • Om 10u10 voor de Pupillen (tem geboortejaar 2012)
  • Om 10u35 voor de Miniemen (geboortejaar 2011 en 2010)

OPGELET OUDERS: Ouders zie dat je er stipt bent, de omloop word verkent en de trainers zorgen voor de opwarming van de kinderen, het is niet leuk als de kinderen niet weten hoe ze moeten lopen.

Begeleiders: Sam Geboers, Elke Meeus, Koen Binnemans

Meebrengen: Droge kledij / drinkbus / spikes (als je deze hebt)

Nog vragen of onduidelijkheden spreek iemand aan van de trainers of neem contact op via de website van de club, www.meerhoutseav.be . Op deze website zullen verslagen en foto’s verschijnen van de gezamenlijke wedstrijden, indien je de website MAV leuk vind op Facebook krijg je automatisch de verslagen van alles.

In de tent van Meerhout kan je uw spullen achterlaten en als je andere kledij moet aandoen ben je voor een stuk beschermd.

Veel plezier !!!

Bestuur en trainers…