Crosscup Diest

Uitnodiging en info veldloop te Diest op zondag 12 februari 2023.

Aanstaande weekend op zondag 12 februari 2023 heeft er een veldloop plaats in Diest, dit is tevens het Vlaams Kampioenschap, coach Luc staat klaar om jullie te begeleiden tijdens deze wedstrijd, ook de clubfotograaf is ter plaatse om mooie kiekjes te maken van deze leuke sportdag. Iedereen moet wel zelf op voorhand inschrijven, hieronder alle info en tot dan, let op voor kangeroes en benjamins is er geen begeleiding voorzien tijdens deze wedstrijd… Opgelet inschrijving is morgen afgesloten !!!

Wat: Veldloop

Inschrijving: Verplicht via www.atletiek.nu Voor 00u59, donderdag 09 februari 2023

Waar: Provinciedomein Halve Maan, Omer Vanaudenhovenlaan 48, 3290 Diest

Datum: Zondag 12 februari 2023

Bijeenkomst: Aan het tentje van MAV en met de gele vlag van de Meerhoutse Atletiek Vereniging

  • Één bijeenkomst om 09u50 voor iedereen vanaf pupillen

OPGELET OUDERS: Ouders zie dat je er stipt bent, de omloop word verkent en de trainers zorgen voor de opwarming van de kinderen, het is niet leuk als de kinderen niet weten hoe ze moeten lopen.

Begeleiders: Chris, Karel, Wannes

Meebrengen: Droge kledij / drinkbus / spikes (als je deze hebt)

Nog vragen of onduidelijkheden spreek iemand aan van de trainers of neem contact op via de website van de club, www.meerhoutseav.be . Op deze website zullen verslagen en foto’s verschijnen van de gezamenlijke wedstrijden, indien je de website MAV leuk vind op Facebook krijg je automatisch de verslagen van alles.

In de tent van Meerhout kan je uw spullen achterlaten en als je andere kledij moet aandoen ben je voor een stuk beschermd.

Vergeet niet uw officieel truitje van MAV !!!

Veel plezier !!!

Bestuur en trainers…