18/05/2023 Mooie PR voor Anneleen Van Der Schoepen op het Vlaams Kampioenschap te Gent.

Het was vroeg uit de veren voor Anneleen Van Der Schoepen want de 5000m had plaats in de voormiddag om 10u45 en dit in Gent. Een mooie locatie tussen het groen en de accommodatie die top in orde is met daarboven op geen wind en het zonnetje stond al hoog in de lucht, ideaal dus. Er werd afgesproken om niet te snel van start te gaan, +-3’40”/km was het afgesproken tempo. Anneleen liet de kopgroep direct gaan en liep haar eigen tempo wat nog altijd veel sneller lag dan afgesproken. Het tempo lag ongeveer op 3’34”/km en hiermee kom je onder de 18’. Bij het ingaan van de laatste kilometer was het tempo nog altijd voor 17’56”, maar dan stokte de motor een beetje en viel het tempo ietsje terug. Toch blije gezichten want met de aankomsttijd van 18’08”18 was er heel stuk van haar PR, in totaal ging er 1’31” van haar tijd en leverde dit een 13de plaats voor het Vlaams Kampioenschap. Dolgelukkig keerde Anneleen huiswaarts en met plannen om haar andere records scherper te stellen.

 

20/05/2023 Medailles op wegkampioenschap van het Handelsverbond (KSAH) te Kontich.

Het duo Christiane Croes en Karel Teunkens trokken naar de 39ste Lentejogging te Kontich om het kampioenschap op de weg te betwisten en dit van het Handelsverbond. In de omloop lag er een vrij zware heuvel en dit maakte samen met de wind de omloop lastig. Chris werd 2de op de 5km bij de masters W55 en Karel werd 5de algemeen en 1ste bij de heren M60 op de 10km. Mooi gedaan.

21/05/2023 Snelle benen voor Stefaan Cools op de 10de Bokkerijdersrun te Wellen.

De omloop in Wellen is licht heuvelachtig en voor 90% geasfalteerd en het waren de heuvels die het voor Stefaan toch lastig maakte, heuvels zijn niet zijn ding. Stefaan die op de trainingen goed op dreef is liep een goed ingedeelde wedstrijd en kwam binnen als 21ste algemeen en 2de in zijn leeftijd M55. 

.21/05/2023 Tweede plaats voor Tommy Kinders op halve marathon in Luxemburg.

Tommy kreeg in januari een weekendje in Luxemburg mee gebonden aan een de halve marathon ter plaatse. Het was vooral de plaats die telde want deze omloop was uitzonderlijk zwaar en Tommy was zeer blij dat hij als 2de over de meet kwam op deze bijzondere zware wedstrijd. Van verrassing gesproken…

Coach Luc…